Αποκλ. – Made in Greece η Elektronio: Η Άννα & ο Παντελής φτιάχνουν επιτέλους ελληνικά ποδήλατα – Play, Pla-e+ & Kouvala-e με 9 βραβεία κατακτούν τον πλανήτη | madeingreece.news

Αποκλ. – Made in Greece η Elektronio: Η Άννα & ο Παντελής φτιάχνουν επιτέλους ελληνικά ποδήλατα – Play, Pla-e+ & Kouvala-e με 9 βραβεία κατακτούν τον πλανήτη | madeingreece.news
11 February 2019 Pantelis Zarkos

Η Ελλάδα είναι μία χώρα που βρίσκεται αρκετά βήματα πίσω όσον αφορά στην κατασκευή ποδηλάτων με ελληνική υπογραφή. Η Άννα Χλιούρα και ο Παντελής Ζάρκος όμως είναι δύο άνθρωποι, οι οποίοι αποφάσισαν να κάνουν τη διαφορά και να δημιουργήσουν την Elektronio, μία start-up εταιρεία ποδηλάτων ειδικών προδιαγραφών που προτείνει ένα νέο και πιο ασφαλή τρόπο μετακίνησης στις πόλεις.

Η Elektronio εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε την πορεία της το 2015. Το πρώτο της ποδήλατο έγινε γρήγορα πραγματικότητα. Πρόκειται για το Play, ένα τρίτροχο ηλεκτρικά υποβοηθούμενο ποδήλατο σχεδιασμένο με ιδιαίτερη φιλοσοφία για να αλλάξει τις αστικές μετακινήσεις.

Το Play είναι φτιαγμένο εξολοκλήρου στο χέρι και διαθέτει μία άνετη θέση οδήγησης, ηλεκτρική υποβοήθηση, αλλά και αποθηκευτικούς χώρους ανάλογα με τη χρήση.

Η Elektronio παρότι βαδίζει σε δύσκολους καιρούς, έχει καταφέρει ήδη να πείσει την αγορά για τις λύσεις που προτείνει κι έχει κατορθώσει να πολυβραβευτεί ως μία επιχείρηση που συμβάλλει στη βιωσιμότητα. Σήμερα εκτός από τις πωλήσεις στην Ελλάδα έχει διευρύνει το πελατολόγιό της και αποδέχεται καθημερινά νέες παραγγελίες από όλο τον κόσμο, ακόμη και για custom made μοντέλα με τελείως ξεχωριστά χαρακτηριστικά.

Η Άννα και ο Παντελής μίλησαν στο MadeinGreece.news για όλη τη διαδρομή τους, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των ποδηλάτων τους, τα δύσκολα βήματα στη διαδρομή τους, αλλά και για τα σχέδιά τους για την εξέλιξη του brand τους σε μία εταιρεία με διεθνή δυναμική.

δες ολόκληρη τη συνέντευξη